úterý 28. července 2009

Friha Kahlo


Úterý jsme zahájili prodlužením hotelu o další noc, což znamenalo přesvědčit recepční, že jsme ty tři noci platili při příjezdu, ale povedlo se. Poté jsme se vydali zpět do Coyoacánu na náměstí, na kterém nás s Pierrem zastihl déšť.

V 11 jsme měli schůzku na prohlídku domečku, který je k pronájmu. Problém je, že se pronajímá celý dům a ne jen jeden pokoj. Domeček byl velice členitý, ale světlý, v přízemí nás překvapil jeden pokojík v naprosto příšerném stavu, naproti tomu celý zbytek domu byl moderně vybaven. Potkali jsme se tam ještě s jedním Kolumbijcem, který také hledá bydlení.




Dopoledne jsem strávili procházkou po Coyacánu a návštěvou muzea Fridy Kahlo v La Casa Azul, kde bydlela Frida s Diegem Rivierou. Moc pěkný domek s dvorkem/zahradou, to by bylo bydlení...








Po cestě jsme prošli tržnicí, koupili noviny s nabídkou bytů a když už jsme se cítili i zdravotně dobře (jíme sotva polovic než doma), dostali jsme hlad. Dala jsem si quesadillas a překvapilo mě, že v Praze vypadali úplně jinak :-) Nicméně po obědě jsme opět ucítili pohyby v útrobách. Po další procházce jsme se přesunuli do oblíbeného Starbucksu a vsadili na dovozový džus, ovoce a croissant – byl výborný!

Žádné komentáře:

Okomentovat